Cosplay

Cosplayta on jälleen luvassa Tampere Kupliissa mm. kilpailun, kuvauspalvelun ja photoshoottien muodossa.

Kilpailu

Löydät säännöt CFT:n sivuilta. Samalla sivulla on myös aikataulutiedot ilmoittautuneille.

Kuvauspalvelu, Välähdys ja photoshootit

Kuvauspalvelu

Käy nappaamassa huippulaadukas studiokuva cosplaypuvustasi kuvauspisteellä lauantaina. CFT:n kuvauspiste tarjoaa avuksesi niin valokuvaajan kuin myös ohjaajan. Autamme yhdessä sinua löytämään parhaat mahdolliset eleet, ilmeet ja asennot täydelliseen poseeraukseen ja siten upeaan valokuvaan. Tule yksin tai tule porukalla ja ota kuva tai vaikka tusina. Kuvauspisteen löydät Siperian liikekeskuksen perältä, Media 54:n alueelta. Paikalle on opasteita ja löydät kuvauspisteen myös tilakartasta.

Kuvauspalvelu on avoinna lauantaina klo 11-16.

Photoshootit

Finlaysonin alue on mitä upeinta wanhaa Tamperetta – on teollisuusmiljöötä, tiiliseinää, niin ajat nähnyttä kuin myös modernia arkkitehtuuria ja jonkun sortin veden virtaamakin alueella vaikuttaa. Cosplayvalokuvaajan näkökulmasta nämä ovat kaikki mahdollisuuksia upeille cosplaykuville. Kiskohan siis puku niskaasi ja tule mukaan valokuvauskierrokselle eli photoshootille pitkin Finlaysonin alueen maisemia. Matkan varrella on mahdollisuus niin sooloposeerauksiin kuin myös ryhmäkuviin. Mikäli sää osoittautuu mahdottomaksi ulkokuvaukselle, kierrämme lyhennetyn Photoshootin alueen sisätiloissa.

Photoshootit lähtevät lauantaina klo 14 kuvauspisteeltä ja sunnuntaina klo 14 Siperian Tampere Kuplii -infopisteeltä. Photoshootin ohjaa Tampere Kupliin cosplayaktiivi ja mukaan tulee järjestäjien puolesta useita valokuvaajia. Mukaan ovat tervetulleita cosplayereiden lisäksi myös muut valokuvaajat.

Uusi Välähdys-kilpailu

Uusi Välähdys on periaatteeltaan samanlainen kuin aikaisemmin: kisaan ilmoittaudutaan conissa ja tavoitteena on saada aikaiseksi hieno kuva, joista äänestetään voittaja yleisöäänestyksen kautta.

Uuden välähdyksen ideana on ottaa paras KUVA. Ei pelkäästään poseeraus, vaan nyt myös idea, lokaatio ja hahmouskollisuus ovat avainasemassa.

Kuvaajiamme on mahdollista “lainata” Välähdys-kuvan ottoa varten. Etsitte hienon, hahmouskollisen lokaation ja keksitte kuvaidean, ja me tulemme ja kuvaamme sen. Välähdys irtautuu täten täysin studion kahleista, ja ideat voivat olla entistä hullumpia, entistä isompia, entistä dynaamisempia ja upeampia! Lähdemme hakemaan samanlaisia, ja vieläkin parempia tuloksia, mitä Kupliissa toteutetut cosplay photoshootit ovat tuottaneet.

Kuvaajat ylös, ulos ja lenkille tekemään upeaa jälkeä upeiden pukuilijoiden kanssa! Heitämme myös houkutukseksi mahtavat YLLÄTYSPALKINNOT, jotka kaikki Välähdyksen osallistujat saavat omaksi jo pelkästä osallistumisesta – koska kaikkien pioneerien on ehdottomasti saatava tunnustusta!

Välähdys-kilpailuun voit ilmoittautua lauantaina klo 13-16 kuvauspisteellä sekä sunnuntaina klo 11-13 Siperian Tampere Kuplii -infopisteellä.

Miten käytännössä? Katso lisäinfoa ja tarkemmat ohjeet Lue lisää uudesta Välähdys-kilpailusta sekä ajatuksista sen takana CFT:n blogista.

Ota yhteyttä

Voit ottaa sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen:
cosplay (ät) tamperekuplii (piste) fi

Puhelimitse cosplay-asioissa sinua palvelevat:
Tiina Uusi-Rasi - 045 8919141
Kyuu Eturautti - 050 5950047

B2
Juvenes
Tracon
Panimoravintola Plevna