Tampere Kuplii kaipaa jälleen työvoimaa!

Tampere Kuplii järjestetään ensi vuonna jo seitsemättä kertaa, ajankohtana 20.-24.3.2013. Työvoimaa tapahtumaan tarvitaan viikonlopuksi 23.-24.3. sekä kasaukseen perjantaina 22.3. Työvuorot ajoittuvat lauantaina 23.3. aikavälille 09-18 ja sunnuntaina 24.3. 10-18, josta n. viimeinen tunti on tapahtuman purkua. Perjantain kasauksen aikataulu täsmentyy lähempänä tapahtumaa.

Työvoimaksi voi ilmoittautua Jyrän kautta. Rekry on auki maanantaihin 4.3. saakka.

Voit kirjautua joko Anikin foorumitunnuksilla, tai mikäli sinulla ei ole tunnuksia entuudestaan, voit rekisteröityä suoraan Jyrään. Jos olet ilmoittautunut viime vuonna Tampere Kupliin tai Traconin työvoimaksi, samat tunnukset toimivat tähänkin.

Kirjauduttuasi Jyrään löydät linkit Tampere Kuplii 2013 -tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen etusivulta. Varmista ensin, että henkilötietosi Jyrässä ovat ajan tasalla (erityisesti tieto siitä, onko sinulla voimassa oleva JV-kortti) ja täytä sen jälkeen työvoimailmoittautumislomake. Voit muuttaa ilmoittautumistasi jälkikäteen, esim. jos ohjelman julkistuksen jälkeen käykin ilmi, että joku ehdottamistasi ajoista ei sovikaan.

Lomakkeella työtehtävät on jaettu neljään osa-alueeseen, järjestyksenvalvoja, salivänkäri, infovänkäri ja yleisvänkäri. Voit valita näistä useammankin, ja esittää lisätietoja/toivomuksia siihen varatussa kohdassa. Nämä pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuoroja ja -tehtäviä jakaessa.

Työvuorot sekä mahdolliset lisätiedot ilmoitetaan työvoimalle ennen tapahtumaa, joten varmistathan että sähköpostiosoitteesi Jyrässä on oikea! Tapahtuma tarjoaa työvoimalle työvuoropäivinä ruokailun, pääsyn taukotilaan sekä tapahtuman jälkeen järjestettävät kaatajaisbileet (K-18), joiden ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse tyovoima at tamperekuplii.fi.

Terveisin,

Maria Kauppila
työvoimavastaava
Tampere Kuplii 2013

Tracon
Juvenes
B2
Panimoravintola Plevna