Julkistukset > Huuda Huuda

Festarijulkistuksia - Huuda Huuda

Beating
Isä
Keittokirja
Sit kun sun naama räjähtää

Beating

ISBN 978-952-5724-53-0
Tekijä: Tommi Musturi
Julkaisija: Huuda Huuda
Sivumäärä: 128 sivua
Hinta: 30 euroa

Beating on kokoelma Tommi Musturin piirroksia ja maalauksia. Kirjan yli 200 kuvaa on koottu vuosien 2003-2012 välisenä aikana julkaistuista loppuunmyydyistä taiteilijakirjoista ja pienkustanteista sekä eri puolilla maailmaa julkaistuista kuvituksista.

Beating on varsinainen kuvallinen löylytys. Se on isokokoinen, energinen värien ja muotojen ryöppy, joka paljastaa tekijänsä laajan tyyliskaalan. Musturin kuvat sekä pelottavat että naurattavat. Kokonaisuus on hengästyttävän yksityiskohtainen ja mielikuvituksekas matka täysin uusiin maailmoihin.

Tommi Musturi (s. 1975) on Tampereella asuva taiteilija ja yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista sarjakuvantekijöistä.

Beating julkaistaan samaan aikaan sekä Suomessa että Ranskassa (La 5e Couche, Belgia).


Isä

ISBN 978-952-5724-51-6
Tekijä: Hanneriina Moisseinen
Julkaisija: Huuda Huuda
Sivumäärä: 164 sivua
Hinta: 25 euroa

Läheisen kuolema on omaiselle helpompi asia kuin tämän katoaminen. Kun ihminen katoaa ilman syytä, ei voi kuin odottaa. Joskus omaisten epätietoisuus kestää vuosia. Missä vaiheessa kadonneesta aletaan puhumaan menneessä aikamuodossa? Missä vaiheessa voi surra?

Isä on Hanneriina Moisseisen kolmas sarjakuva-albumi - omaelämänkerrallinen kirja katoamisesta, toivosta, unohtamisesta ja muistamisesta.

Hanneriina Moisseinen (s.1978) on sarjakuva- ja kuvataiteilija, jonka töissä huumori yllättää vakavatkin aiheet. Moisseinen on voittanut mm. vuoden 2006 Kemin pohjoismaisen sekä vuoden 2007 yhteiskunnallisen sarjakuvakilpailun sekä pitänyt lukuisia näyttelyitä Suomessa ja ulkomailla. Tällä hetkellä hän asuu Helsingissä tehden ympäristötaiteen maisteritutkintoa.


Keittokirja

ISBN 978-952-5724-34-9
Tekijä: Lauri Mäkimurto
Käännös: Tuomas Rantala
Julkaisija: Huuda Huuda
Sivumäärä: 48 sivua
Hinta: 8 euroa

"Elämä on kielletty hedelmä, jota harva uskaltaa maistaa."

Keittokirja on mustan huumorin sävyttämä ekspressiivinen kuvaus nuoren aikuisen matkasta itseensä. Teoksen päähenkilö on todellisuudesta syrjäytyvä miehenalku, jonka ajatuksissa ja teoissa risteilevät nyky-yhteiskunnan hedonistiset ja päämäärättömät unelmat. Lauri Mäkimurron esikoisalbumi on erilainen keittokirja.

Lauri Mäkimurto (s. 1984) on Keminmaasta kotoisin oleva sarjakuvantekijä. Hänen estottomia töitään on Keittokirjaa ennen voitu lukea mm. tekijän Härski Luke -omakustanteista sekä Kuti-lehdessä. Mäkimurto on valmistunut Saimaan ammattikorkeakoulusta kuvataiteilijaksi.


Sit kun sun naama räjähtää

ISBN 978-952-5724-50-9
Tekijä: Emmi Valve
Käännös:Aino Sutinen
Julkaisija: Huuda Huuda
Sivumäärä: 100 sivua
Hinta: 12 euroa

Sit kun sun naama räjähtää sisältää Emmi Valveen päiväkirjamerkintöjä vuoden 2011 ajalta. Yksinäisyyden, seksin ja rakkauden lisäksi teos kertoo läheisen ihmisen kuolemasta, kaipuusta ja aikuistumisesta.

Porvoolainen Emmi Valve (s. 1984) on tunnetaan sarjakuvakentällä tämän palkituista omakustanteista sekä räävittömästä Emmi Valve Fan Club -blogista. Hänen sarjakuviaan on julkaistu myös muun muassa Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä ja Uusimaassa.

Sit kun sun naama räjähtää on Valveen esikoisalbumi.


Panimoravintola Plevna
B2
Juvenes
Tracon