Julkistukset > Suuri Kurpitsa

Festarijulkistuksia - Suuri Kurpitsa

Eikka Etevä hurmaa hameväen
Ättä ääriolosuhteissa / Mama to the Max

Eikka Etevä hurmaa hameväen

ISBN978-952-9887-83-5
Tekijä: Jukka Tilsa
Julkaisija: Suuri Kurpitsa
Sivumäärä: 56 sivua
Hinta: 10 euroa

Iskuvinkit uusiksi! Sovellukset omalla vastuulla! Konstit ovat monet, mutta harvat erityisen hyvät, kun Eikka Etevä pyrkii saavuttamattoman sukupuolen suosioon. Ujon miehen ase vaativalla valloitusretkellä on tavaton kekseliäisyys. Tulos ei välttämättä aina ole Eikan näkökulmasta toivottu, mutta hurmuri jää takuulla pitkäksi aikaa kosioretken kohteen mieleen!

Jukka Tilsa (s. 1961) piirsi itsensä sarjakuvan rakastajien sydämiin itse kustantamillaan Zärpä-lehdillä jo vuonna 1980. Varhaista läpimurtoa seurasi vetäytyminen Oriveden Eräjärven vainioille maatalouden pariin, mutta viimeisen parinkymmenen vuoden ajan absurdeja albumeita on taas valmistunut tasaiseen tahtiin. Tilsa on kunnostautunut myös sanomalehtisarjakuvien tekijänä.


Ättä ääriolosuhteissa / Mama to the Max

ISBN 978-952-9887-82-8
Tekijä: Sanna Ala-Ojala
Julkaisija: Suuri Kurpitsa
Sivumäärä: 56 sivua
Hinta: 15 euroa

Sehän tiedetään, miten lapsia tehdään ja saadaan, mutta kokeneemmat eivät tulleet kertoneeksi, millaisessa sopassa aikuiskokelas keitetään valmiiksi vanhemmaksi. Sellaiseksi joka löytää sukalle parin ja rakkaille aikaa. Sellaiseksi jolla on lehmän hermot tai ainakin kyky vetäytyä parvekkeelle viilenemään ennen kuin pimahtaa.

Ättä ääriolosuhteissa on Sanna Ala-Ojalan (s. 1979) toinen sarjakuvakirja. Lapsuuden ja nuoruuden rajamaastoa kartoittava Huomenna on se päivä ilmestyi vuonna 2010. Debyytin jälkeen Ala-Ojalan viiva on notkistunut entisestään. Uutta ovat myös leiskuvat värit ja englanninkieliset käännökset.


Tracon
B2
Juvenes
Panimoravintola Plevna