Julkistukset >Seitti

Festarijulkistuksia - Seitti

Inttikuvapäiväkirja
Kätyrit 6: Suden kuopassa
Sydänväri 4.luku: Levätkää rauhassa
Requiem: part 2
Saattaja

Inttikuvapäiväkirja

Tekijä: Henri Tervapuro
Julkaisija: Seitti
Sivumäärä: 300 sivua
Hinta: 20

Vihdoin koittaa se päivä, jolloin salaisten arkistojen ovet avataan ja vaietut sotasalaisuudet vyöryvät ilmoille. Henri Tervapuro kävi varusmiespalveluksensa kenties vuonna 2005, ja siitä asti on odotettu, mitä kaikkea hän silloin piirsi kuvapäiväkirjaansa.
“Inttikuvapäiväkirja on kuvaus siitä, millaista on käydä armeija tänä päivänä, nuoren miehen silmin. Väärinymmärryksiä, vitutusta, väsymystä, huumoria, ystävyyttä, räjähdyksiä, ammuskelua… mitään ei ole jätetty pois.”

Kätyrit 6: Suden kuopassa

Tekijä: Henri Tervapuro
Julkaisija: Seitti
Sivumäärä: 72 sivua
Hinta: 7 euroa

Henri Tervapuro rysäyttää jälleen. Kätyrien kuudennessa osassa ritarit saapuvat kaupunkiin, jota piinaa hirvittävä IHMISSUSI! Sankariemme apuna tutkimuksissa on maineikas hirviönmetsästäjä sir Dick, mutta silti tutkimukset eivät ota edetäkseen, kun oikeuslaitos ei tunnu kovinkaan yhteistyökykyiseltä, huolimatta paikallisen hallitsijan toiveista. Sir Angnus tahtoo luottaa Herraan, kun taas Dante ottaa jälleen käyttöön kyseenalaisemmat metodit.
Sydänväri 4.luku: Levätkää rauhassa

Tekijä: Outi Mentula
Julkaisija: Seitti
Sivumäärä: 140 sivua
Hinta: 20 euroa

Sarjakuvaromaani Sydänväri jatkuu 140 sivun voimin! Valeon Terästähti joutuu selviämään sekä setänsä ja tätinsä hautajaisista että ensimmäisestä ottelustaan pyhällä areenalla. Areenalla taistellaan elämästä ja kuolemasta, eikä voiton mahdollisuuksia juuri ole. Voittaa on kuitenkin pakko, koska sankarimme joutuu kiristyksen kohteeksi ja mukaan vedonlyöntikeinotteluun. Poliittisessa pelissä sen sijaan on panoksena Teräsrannan ja koko itäisen läänityksen tulevaisuus. Nyt on sekä henkinen että fyysinen terveys vaakalaudalla!Requiem: part 2

Tekijä: Juuso Laasonen
Julkaisija: Seitti
Sivumäärä: 92 sivua
Hinta: 20

Scifin ja toiminnan ystävät, aika hurrata! Requiem jatkuu ja nyt luvassa on tuplamäärä sivuja sekä VÄREJÄ! Salamurhaajat Hemera ja Aether Armenakis joutuvat vastentahtoisesti lähtemään vaaralliselle tehtävälle, jonka tähden heidän täytyy pettää myös liittolaisiaan. Ares-yhtiön johtaja, Arielle Zaitseva, vetelee naruja taustalla, ja sotkee taistelijat mukaan salaliittoon.


Saattaja

Tekijä: Tuuli Lukka
Julkaisija: Seitti
Sivumäärä: 88 sivua
Hinta: 10

Uusi tekijä astuu Seitille. Tuuli Lukan esikoinen on scifiä ja fantasiaa huokuva kertomus lähetti Spomankasta, joka joutuu vastoin tahtoaan saattajan hommiin. Spomanka joutuu ottamaan vastuuta, vaikka tämä häntä juuri eniten huolettaa. Hän joutuu myös tekemään vaikeita päätöksiä siitä oikeasta ja väärästä. Kulkutauti ja verenhimoiset roisot eivät lainkaan hepota matkantekoa. Saattaja on aiemmin julkaistu Tuulin omakustanteena, mutta tässä versiossa on paljon tehty uusiksi.


Juvenes
B2
Panimoravintola Plevna
Tracon