Julkistukset > Zum Teufel

Festarijulkistuksia - Zum Teufel

Kamala luonto - Anna haukku!
Hemmo Paskiainen 12 – Circus Paskimus

Kamala luonto – Anna haukku!

ISSN 978-952-5754-37-7
Tekijä: Jarkko Vehniäinen
Julkaisija: Zum Teufel
Sivumäärä: 64 sivua
Hinta: 20 euroa

Kamalan luonnon pääkaksikko Ilves ja Kärppä ovat laajentaneet reviiriään viime aikoina huimilla loikkauksilla. Tällä hetkellä sarja ilmestyy mm. Helsingin Sanomissa, Turun Sanomissa, Metro- lehdessä ja Keskisuomalaisessa.

”Anna haukku!” pitää sisällään neliväriset versiot sarjan alkutaipaleen stripeistä. Stripit on aikaisemmin julkaistu mustavalkoisena pokkarina (Zum Teufel, 2010), joka on ollut jo jonkin aikaa loppuunmyyty. Lukijoiden lukuisiin uusintapainoskyselyihin vastataan nyt värillisellä albumilla, jossa on bonuksena mukana sunnuntaisarjoja, joita pokkarissa ei nähty.

”Anna haukku!” on kronologisesti katsoen ensimmäinen Kamala luonto -kokoelma, sillä viime syksynä julkaistu ”Parasta elämässä” jatkaa siitä, mihin tämä albumi päättyy.

Jarkko Vehniäinen (s. 1973) on tehnyt sarjakuvia ja kuvituksia työkseen yli kymmenen vuoden ajan. ”Kamala luonto – Anna haukku!” on hänen kahdeksas julkaistu albuminsa.


Hemmo Paskiainen 12 – Circus Paskimus

ISBN 978-952-5754-38-4
Tekijä: Ave Koskela
Julkaisija:
Zum Teufel
Sivumäärä: 112 sivua
Hinta: 25 euroa

Upouutta Paskiaista yli sadan sivun verran!

Piakkoin käsillä oleva kuvateos sisältää tusinoittain uusia tarinoita kekseliään suvun vaiherikkaasta elämästä. Paskiaiset seikkailevat jälleen maalla, merillä ja ilmoilla, meren alla, maan alla parhaat yllä likaiset alusvaatteet alla. Ja kaikki väreissä, jotta koirat tulisivat kateellisiksi!

Eli mitä kaikkea sitten olisi lukijalle luvassa? No katsotaanpa.

Uudessa teoksessa tutustutaan mm. jännittävään tietokilpailuun Nuole tai Kuole, johon osallistuvilla must-be wanna-be julkkistyrkyillä on oikeus nuolla tai kuolla oman valintansa mukaan. Armas Tartsanin uusissa seikkailuissa selviää, kunnioittavatko viidakon eläimet Tartsanin ylhäistä itsevaltiutta. Onko Armas C.G.E. Tartsan yhä viidakon marski? Muista henkeäsalpaavista tarinoista mainittakoon Eläinten Toinen Vallankumous, Armas Possun Funktionaalinen Sikapunktio sekä Pikku Paskiaisen Posti.


B2
Panimoravintola Plevna
Juvenes
Tracon